Videoverslag

Je kan bij Videovalley ook terecht voor een videoverslag , aftermovie of videoregistratie.

Een videoverslag of aftermovie is een beeldverslag van een activiteit of evenement gemonteerd tot een film van 2 tot 5 minuten. In het videoverslag is in het kort te zien wat er bij de activiteit of het evenement te zien was en wat er gebeurde. Ook zijn reacties van bezoekers, personeel of anderen gemakkelijk in het verslag te verwerken. Het videoverslag geeft de kijker een duidelijk beeld van wat er is gebeurd op een leuke en snelle manier.
Nu het gebruik van social media ook voor bedrijven en instellingen niet meer weg te denken is, zorgt het laten maken van videoverslagen van uw activiteiten voor de ideale content bij uw social media. De tijd van een uitgebreid nieuwsbericht op de website is voorbij, het is veel makkelijker en leuker om een aftermovie van uw evenement te posten op Facebook, LinkedIn en natuurlijk uw website. Een videoverslag of aftermovie kunt u bijvoorbeeld laten maken van een open dag, congres, seminar, bedrijfsfeest of een ander evenement.

Videovalley maakt, ook vanwege onze journalistieke producties, met plezier en gemak een videoverslag en heeft dit desgewenst dezelfde dag nog klaar. Op die manier kunt u het gemaakte videoverslag optimaal inzetten op de social media en op uw website.

De kosten zijn onder meer afhankelijk van de gewenste tijdsduur van de aanwezigheid van ons team maar liggen gemiddeld tussen de € 500 en € 950.

 

Tip: U kunt bij Videovalley ook een ‘videoverslag-strippenkaart’ afnemen voor een scherpe prijs.

Dit is zeker als uw bedrijf of organisatie per jaar meerdere activiteiten of evenementen geschikt acht voor een videoverslag een aantrekkelijke optie.
Behalve de scherpe prijs heeft het afnemen van een video-strippenkaart natuurlijk ook als voordeel dat er niet voor iedere video budget vrijgemaakt hoeft te worden en dat u het offerte-traject kunt overslaan. Dat houd de snelheid er lekker in!
De vanafprijs bedraagt € 5000,- voor 10 videoverslagen.