Bij Videovalley TV & Videoproducties kunt u o.a. webvideos, bedrijfsfilms, productfilms, videoverslagen, uitleganimaties, informatiefilms en commercials laten maken.

We maken videoproducties voor bedrijfsleven, overheden (zoals provincies en gemeenten) en instellingen. Daarnaast verzorgen we Camjo en ENG-werkzaamheden voor omroepen en leveren we beelden aan regionale en landelijke omroepen en televisiestations.

In de afgelopen maanden werkte Videovalley onder andere aan bedrijfsfilms en producties voor Gezondheid aan Huis, Provincie Gelderland, Woonstede, Idealis, Klussenier, GHC Plantion, IPConnect, Leveste Care, gemeente Ede, gemeente Rhenen, Appel & Eelman communicatie, Ergon International, Hadders Media, KleurrijkWonen en vele anderen.
U kunt ons ook kennen van televisie! Wij leveren wekelijks beelden en reportages aan diverse omroepen en programma’s, zoals Omroep Gelderland, RTV Utrecht, RTL Nieuws, SBS6 Hart van Nederland, ANP, NOS Journaal maar incidenteel ook internationale zenders als VTM, News9, Discovery Channel, FoxNews, et cetera.

Behalve het maken van bedrijfsfilms en beelden voor omroepen zijn we ook gespecialiseerd in het maken van een videoverslag van een activiteit.
U kunt hierbij denken aan een voorstelling of opvoering, open dag, bedrijfsfeest, opening van een nieuw pand of andere festiviteit.
Wilt u iets leuk en goed uitleggen, laat dan een uitleg-animatie door ons maken!